Pages Navigation Menu

bijzondere vakantiewoning / groepsaccommodatie (15-20 pers) in het Franse Chatel-Chéhéry

stichtingsbestuur

Onderdak Zonderdak, vakantiehuis in de Ardennes, ArgonneHet stichtingsbestuur bestaat uit de initiatiefnemers Ria en Pieter Stellingwerf, aangevuld met Titia Huisman. Een deel van haar motivatie om spontaan aan te sluiten lees je hier:

“Ik heb me spontaan aangeboden omdat ik de houding ten aanzien van omgaan met geld en bezit een bijzondere vindt. Ik vind dat inspirerend. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren door deel te nemen in het bestuur van de stichting: graag! Het is me nog niet helemaal duidelijk wat ik precies kan doen, maar ik denk aan het aanboren van netwerken, het geven van bekendheid en het leggen van contacten. Misschien kan ik ook meewerken aan fundraising. Ook in praktische zin kan ik helpen met het vinden van vrijwilligers als dat nodig is, materialen of wat dan ook.  Door mee te werken verrijk je ook jezelf.”

Via hun netwerken verwacht het stichtingsbestuur man-/vrouwkracht en middelen te generen voor verdere opbouw en uitvoering. De komende jaren zal de nadruk nog op de verbouw liggen. Ondertussen zal de stichting als ANBI worden aangemeld, zodat straks ook het ófficieel doneren van giften mogelijk zijn. Op dit moment heeft de stichting nog geen eigen bankrekening.   Giften kunnen tot die tijd overgemaakt worden op:

NL15ASNB 0707 477085
tnv Pieter en/of Ria Stellingwerf-Mollema
Hemelum
óf via Credit Agricole de Lorraine
86448913807 tnv M. Stellingwerf Pieter
IBAN: FR76 1610 6000 6486 4489 1380 780
BIC: AGRIFRPP861