Pages Navigation Menu

bijzondere vakantiewoning / groepsaccommodatie (15-20 pers) in het Franse Chatel-Chéhéry

planning

Onderdak Zonderdak, vakantiehuis in de Ardennes, ArgonneDe initiatiefnemers hebben zich, vanaf sept. 2009, de komende vijf jaar als doel gesteld (als hun fysieke omstandigheden en financiële middelen gelijkmatig blijven) om in het pand een comfortabel en eigenzinnig familiehuis (15-20 pers) te realiseren.  Hierin zal een grote leefruimte met vide en daklicht (vanaf 8 meter hoogte) komen, een ruime keuken met hedendaags comfort en terrasdeur grenzend aan de tuin, een bijkeuken grenzend aan de tuin, ruime hal, voldoende sanitaire voorzieningen op de begane grond en op de bovenverdieping. Hier zullen ook 6 in grote varierende slaapkamers gerealiseerd worden.

Een grote denk- en klusuitdaging om te zorgen dat dit pand zowel een gezin als een groter gezelschap als een warm welkom gaat omarmen. Na ingebruikname van het familiehuis komen de plannen van een ‘chambre d’hote’ ·in beeld.

Er zijn inmiddels vijf jaar verstreken.  Er wordt jaarlijks tijdens een zestal ingeplande klusweekenden en in de meeste schoolvakanties hard gewerkt en lange dagen gemaakt.  Er zijn gelukkig per werkbezoek altijd vorderingen.  Zo nu en dan een bouwdipje of tegenslag ontmoedigd niet. Het koude, kille en uitgewoonde pand voegt zich gaandeweg langzaam zichtbaar naar de plannen en vooruitzichten met dit pand. Het wordt straks een heerlijk huis om te vertoeven.