Pages Navigation Menu

bijzondere vakantiewoning / groepsaccommodatie (15-20 pers) in het Franse Chatel-Chéhéry

hulp

Onderdak Zonderdak, vakantiehuis in de Ardennes, ArgonneDe afgelopen jaren plannen we jaarlijks 8-10 keer een lang weekend (do-ma) in om te gaan klussen.   Er is ruimte om mee te gaan.  Hulp en gezelschap is altijd welkom.
Iedereen die op zijn/haar manier meewerkt krijgt  ‘eeuwige roem’  door zijn/haar naam op een houten/kunststof appeltje te schrijven. Deze kleine ‘pomme d’ors’  krijgen straks een mooi  ‘gouden’ plekje  op één van de muren in het pand.  Wie tijd/zin heeft om deze appeltjes te produceren, is van harte welkom om zich te melden.  Ook een verblijf in het pand behoort tot de mogelijkheden. Een weekendje Franse Ardennen na 2015 kan de tegenprestatie zijn.

(update okt 2014) Degene die in het verleden riep dat ze pas willen helpen als het aan schuren, plamuren, behangen en verven toe is……. kunnen beginnen met de warming-up.  Vele vertrekken zitten in de afwerkfase.   Het huis is nu toe aan stabiele (echt)paren die samen goed kunnen behangen, geduldige handen die ‘pietjeprecies’ kunnen schilderen, handvaardige naaisters die (tweedehands) gordijnen kunnen verven en (ver-)maken. En verder handige handen die aangestuurd door goede wil en betrokkenheid alle overige werkzaamheden kunnen verrichten.

Tot nu toe hebben we weinig tot geen financiële tamtam gemaakt voor de stichting.  Hier zal binnenkort verandering in moeten komen. Er wachten een paar grote investeringen voor bedden, matrassen, beddengoed en nieuw sanitair. Dus….wie hiervoor ideeën heeft of een goed netwerk, we houden ons aanbevolen. Dat geldt ook voor een goede ervaren stucadoor en tegelzetter.

Een ieder die zich aangesproken voelt om dit initiatief praktisch of financieel (*) te ondersteunen is welkom en kan zich aanmelden via deze site of rechtstreeks bij Pieter, Ria of Titia.

 

 

 

(*) Op dit moment heeft stichting OnderdakZonderdak nog geen bankrekening en een ANBI keurmerk.
Dit heeft met de jaarlijkse bank- en ANBI kosten te maken.  Zodra het einde vh klusproject in zicht komt en de stichting actiever en wervender gaat worden, zal er een officiele bankrekening komen.

Giften kunnen nu met een gerust hart contant gegeven of via de persoonlijke rekening van de initiatiefnemers overgemaakt worden. En wordt er aan die gift een specifieke bestemming/uitgave toegekend, zullen ze daaraan zoveel mogelijk voldoen.